Door de hoge gasprijs hebben wij in hele korte tijd veel bestellingen binnengekregen. ‘Goed voor de handel’ zou je zeggen. Dit ‘hamsteren’ heeft echter ook nadelen. Op sommige dagen kregen wij bijna 20x zoveel bestellingen binnen als gewoonlijk. Dat heeft effect op de levertijd en de voorraad. Vrachtwagenchauffeurs hebben een begrenzing in aantal uren dat ze mogen rijden. Als dan meer leveringen in dezelfde tijd uitgereden moeten worden, zorgt dat voor problemen in de planning. De levertijden liepen daardoor op. Bovendien was onze voorraad op zeker moment uitgeput voor bepaalde producten. Onze excuses aan hen die daarmee geconfronteerd werden.

Maar… we hebben goed nieuws! Alle producten zijn weer op voorraad. Alle producten zijn dus weer verkrijgbaar via onze website en vaak ook met een najaarskorting, dus u bent weer van harte welkom met uw bestellingen!

Dank voor uw geduld. Wij wensen u allen een warme winter toe.

De waardering van groenekolenboer.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 96 reviews.