Adbrevio

Coöperatie De Groene Kolenboer helpt u graag op weg in biomassa-land. Op deze pagina vindt u informatie over één van onze partners. Via het contactformulier kunt u contact met hen opnemen voor meer informatie.

Klanten van onze partners krijgen korting op onze webshop.

Gebruik dit formulier om contact op te nemen voor meer informatie:

Adbrevio

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit doet Adbrevio

Ondersteuning en advies bij energie- en milieuvraagstukken. Verbinder tussen mensen en organisaties. Voor overheid en bedrijfsleven. Strategie. Beleid. R&D. Projectrealisatie. Bijdragen en leiding geven aan de energietransitie en de biobased economie. Werken aan projecten op grote en middelgrote schaal.

 

Beleidsadvies

Overheden zetten Adbrevio in bij het ontwikkelen en uitvoeren van beleid. Onze juridische, economische en technische kennis op het gebied van hernieuwbare energie en groene grondstoffen wordt breed ingezet.

 

Business Development

Marktontwikkeling, bedrijfsontwikkeling en strategisch advies. Voor consortia van bedrijven of productgerelateerd. In Nederland en internationaal.

 

Project Management

Realisatie van individuele projecten op het gebied van duurzame energie en groene grondstoffen.

 

Onderzoek & Ontwikkeling

Ontwikkeling van producten, diensten en processen. Begeleiden van innovatieprocessen. Inmiddels hebben meerdere prijswinnende bedrijven voordeel gehad van de ondersteuning door Adbrevio

Adbrevio
Albertus van Leusenweg 14
7425 CE Deventer
0570 763764
[email protected]

Brandstoffen van De Groene Kolenboer

Houtpellets

Houtpellets

Wij verkopen houtpellets van uitsluitend A-kwaliteit. Voor verwarming van uw huis, kantoorpand, gemeenschappelijke ruimte of in de industrie. Service en milieuvriendelijkheid hebben wij hoog in het vaandel staan.

Houtsnippers - houtchips

Houtsnippers

Schone takken en de top van stammen (top- en takhout) worden verwerkt tot prachtige houtsnippers. De houtsnippers hebben een lengte die varieert tussen de 3 en 5 cm. Wordt gebruikt als bodembedekker of brandstof.

Haardhout - gedroogd

Haardhout

Wij leveren haardhout per m³, zowel natuurlijk gedroogd als ovengedroogd. Haardhout zorgt bij houtkachels en haarden voor die ouderwets gezellige sfeer en natuurlijk ook om die heerlijke stralingswarmte te creëren.

Houtbriketten

Houtbriketten

Maak uw kachel of haard aan met een natuurlijke brandstof. Kies voor houtbriketten. Met houtbriketten stookt u schoon en zuinig. Onze briketten zijn gemaakt van 100% houtvezel zonder bijgevoegde chemicaliën.

Bulklevering

Wij zijn uw partner als het gaat om grote bestellingen haardhout, houtsnippers en houtpellets. Wij staan voor een uitstekende service met kwalitatieve producten en een zorgvuldige levering. Bestel gewoon online:

Estufa BV

Estufa B.V. is een echte pionier in energiecreatie. Hun missie is helder: zij leveren op maat gemaakte energieoplossingen voor industrie, utiliteit, overheid en woningbouw, gedreven door de kracht van natuurlijke energiebronnen zoals biomassa, houtgas en zonne-energie.

Word lid

Zowel ondernemers als particulieren kunnen lid worden en de coöperatie actief ondersteunen.

Neem contact met ons op!

Albertus van Leusenweg 14

7425 CE DEVENTER

Tel. 085 – 48 90 739

[email protected]

Ontvang aanbiedingen via onze nieuwsbrief

© De Groene Kolenboer Coöperatie U.A. 2019 – Algemene voorwaardenPrivacyverklaringKlachtenregelingHerroepingsrecht
De waardering van groenekolenboer.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 96 reviews.