Estufa BV

Coöperatie De Groene Kolenboer helpt u graag op weg in biomassa-land. Op deze pagina vindt u informatie over één van onze partners. Via het contactformulier kunt u contact met hen opnemen voor meer informatie.

Klanten van onze partners krijgen korting op onze webshop.

Gebruik dit formulier om contact op te nemen voor meer informatie:

Estufa B.V.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comfortabel verwarmen

Estufa B.V. is een echte pionier in energiecreatie. Hun missie is helder: zij leveren op maat gemaakte energieoplossingen voor industrie, utiliteit, overheid en woningbouw, gedreven door de kracht van natuurlijke energiebronnen zoals biomassa, houtgas en zonne-energie.

Met een solide netwerk van gespecialiseerde partners en jarenlange ervaring in energieprojecten, staat Estufa B.V. garant voor de volledige realisatie van uw project. U, als klant, staat centraal in alles wat ze doen. Hun maatwerkoplossingen worden nauwkeurig afgestemd op uw specifieke behoeften en situatie.

Innovatie is de drijvende kracht achter Estufa B.V.. Elk project, elke klant is uniek, en daarom bieden zij op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij uw energiebehoeften. Het toegewijde team werkt met enthousiasme en passie aan diverse innovatieve oplossingen, elke dag opnieuw.

Sinds de oprichting in 2005 heeft Estufa B.V. zich gevestigd als een toonaangevend Nederlands bedrijf. Zij importeren en verkopen hoogwaardige bioketels (biomassa & pellets), solarsystemen en industriële reinigingssystemen voor ketels. Hun producten, voornamelijk uit Oostenrijk en Duitsland, staan bekend om hun kwaliteit en efficiëntie.

 

Industrie

In de houtverwerkende industrie biedt Estufa B.V. innovatieve oplossingen, zoals motverbranding. Door houtmot te gebruiken als brandstof voor een houtgestookte CV-installatie, vermindert u de afhankelijkheid van aardgas en maximaliseert u de energie-efficiëntie. De warmte die vrijkomt, kan worden benut voor diverse toepassingen, zoals het verwarmen van gebouwen, bedrijfsruimtes en industriële processen.

Estufa B.V. bedient niet alleen de hout- en timmerindustrie, maar ook andere sectoren, waaronder tuinbouw, agrarische sector, recyclingindustrie, overheidsinstellingen en recreatie. Mocht uw specifieke markt niet worden vermeld, neem dan gerust contact op. Het team van Estufa B.V. staat klaar om oplossingen te bieden die voldoen aan uw unieke behoeften.

Estufa BV
Ambachtsweg 3a
8131 TW Wijhe
0570 521030
[email protected]

Brandstoffen van De Groene Kolenboer

Houtpellets

Houtpellets

Wij verkopen houtpellets van uitsluitend A-kwaliteit. Voor verwarming van uw huis, kantoorpand, gemeenschappelijke ruimte of in de industrie. Service en milieuvriendelijkheid hebben wij hoog in het vaandel staan.

Houtsnippers - houtchips

Houtsnippers

Schone takken en de top van stammen (top- en takhout) worden verwerkt tot prachtige houtsnippers. De houtsnippers hebben een lengte die varieert tussen de 3 en 5 cm. Wordt gebruikt als bodembedekker of brandstof.

Haardhout - gedroogd

Haardhout

Wij leveren haardhout per m³, zowel natuurlijk gedroogd als ovengedroogd. Haardhout zorgt bij houtkachels en haarden voor die ouderwets gezellige sfeer en natuurlijk ook om die heerlijke stralingswarmte te creëren.

Houtbriketten

Houtbriketten

Maak uw kachel of haard aan met een natuurlijke brandstof. Kies voor houtbriketten. Met houtbriketten stookt u schoon en zuinig. Onze briketten zijn gemaakt van 100% houtvezel zonder bijgevoegde chemicaliën.

Bulklevering

Wij zijn uw partner als het gaat om grote bestellingen haardhout, houtsnippers en houtpellets. Wij staan voor een uitstekende service met kwalitatieve producten en een zorgvuldige levering. Bestel gewoon online:

Adbrevio

Specialist op duurzame energie en groene grondstoffen, van R&D product- en procesontwikkeling tot bedrijfsstrategie en beleidsadvies. Met een praktische insteek voor de korte en lange termijn.

Word lid

Zowel ondernemers als particulieren kunnen lid worden en de coöperatie actief ondersteunen.

De waardering van groenekolenboer.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 96 reviews.