Investeren

Participeren

Ook u kunt als ondernemer of particulier belegger participeren in projecten van De Groene Kolenboer. Voor investeerders kan dat op meerdere, voor u interessante, manieren.

Investeringsmaatschappij

Wilt u financieel en/of fiscaal rendement uit duurzame investeringen? Of wilt u uw positieve invloed verder vergroten? Participeer dan in de door De Groene Kolenboer beheerde investeringsmaatschap. Als beheerder van deze investeringsmaatschappij focussen we op duurzame energie- en groenprojecten. U participeert als een echte ondernemer en u wordt dus maat in een maatschap. Hierdoor kunt u maximaal gebruik maken van uw fiscale voordelen.

Meer info >>

Groen beleggen

De Groene Kolenboer werkt ook aan een initiatief om een regionaal Groenfonds op te richten, speciaal voor duurzame energie- en groenprojecten. Door in dit fonds te beleggen, stimuleert u de groei van duurzame bedrijven en projecten en helpt u bedrijven om positief te veranderen en duurzamer te worden. De overheid stelt als eis aan het Groenfonds dat haar doel en de feitelijke werkzaamheden ten minste voor 70% bestaan in het direct of indirect beleggen van vermogen in projecten in het belang van de bescherming van het milieu, waaronder natuur en bos, de zogeheten Groenprojecten.

Meer info >>

 

Neem contact met ons op!

Albertus van Leusenweg 14

7425 CE DEVENTER

Tel. 085 – 48 90 739

info@groenekolenboer.nl