Warmte voor bedrijven

Duurzaam zonder te investeren

 

U wilt niet zelf investeren maar u zit er graag warmpjes bij? De Groene Kolenboer biedt een uitgelezen kans voor warmte bij bedrijven. De Groene Kolenboer heeft een financieringsmaatschap opgericht om uw warmte te helpen verduurzamen. Particuliere investeerders leggen geld in om de aanschaf van een biomassaketel of warmtepomp mogelijk te maken. Op basis van een energieadvies kijken we altijd eerst naar maatregelen om de warmtevraag zoveel mogelijk te beperken. Wat u niet aan warmte nodig heeft, hoeft u immers ook niet op te wekken.

Betrouwbaar en deskundig

De Groene Kolenboer neemt de technische voorbereiding, plaatsing en ingebruikstelling van de gehele installatie voor haar rekening. U neemt alleen de warmte af. Bij storingen en technische problemen zorgen we ervoor dat u direct geholpen wordt. U krijgt van ons de zekerheid dat u altijd over warmte kunt beschikken, omdat we alleen samenwerken met partijen die betrouwbaar en deskundig zijn.

Aanvullende energiebesparende maatregelen

We bieden u ook de mogelijkheid om meerdere energiemaatregelen mee te financieren, zoals ledverlichting, isolerende maatregelen of zonnepanelen. U heeft dan geen omkijken meer naar uw energiehuishouding. Ook houdt u ruimte voor andere investeringen in uw bedrijfsvoering. U hoeft immers niet meer te investeren in energiemaatregelen, omdat De Groene Kolenboer dat al voor u heeft geregeld. Wilt u toch liever zelf investeren? Dan kunt u overwegen gebruik te maken van een leaseconstructie.

De waardering van groenekolenboer.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 81 reviews.