Financiering

Instapmodel

U overweegt te gaan stoken op biomassa, maar u wilt niet zelf gaan investeren? Dan hebben we voor u een instapmodel waarmee u eenvoudig een financiering van warmteprojecten kunt aanvragen. We hebben drie mogelijkheden voor u.

Lease

Het meest eenvoudig is een financial of operational lease. U levert alleen een aantal basisgegevens aan en u krijgt binnen enkele dagen antwoord. Lees meer >>

Offerte verzoek

Zowel leden als niet-leden kunnen een bioketel leasen. Vraag een vrijblijvende offerte aan:

Private Equity

Een tweede mogelijkheid is financiering via een maatschapconstructie. Vermogende particulieren leggen geld in waarmee we de aanschaf van uw ketel financieren. U de warmte, zij de fiscale voordelen. U betaalt alleen voor de afgenomen warmte. Het gaat hier wel om een langlopend contract. Ook bestaat de mogelijkheid andere maatregelen mee te financieren. Neem contact op voor meer informatie.

Groenfonds

De derde mogelijkheid is het indienen van een aanvraag bij een Groenfonds. Dat Groenfonds kan gecombineerd worden met andere financieringsmogelijkheden. Tegen een gunstig rentetarief kunt u geld lenen om de aanschaf van uw biomassaketel te financieren. Neem contact op voor meer informatie.

De waardering van groenekolenboer.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 113 reviews.