Website voor Vorst.nl

Wellicht bent u al op de hoogte: De Groene Kolenboer organiseert op 10 oktober 2017 (Dag van de Duurzaamheid) het evenement VORST bij Davo Bieren te Deventer. De website is nog in ontwikkeling, maar via www.vorst.nl wordt u al wel doorverwezen naar een internetpagina met daarop het voorlopige programma.

Aanmelden kan al wel!

Toegangskaarten zijn gratis. Relatiekaarten zijn verkrijgbaar via (neem contact met ons op!), via Eventbrite en binnenkort dus via www.vorst.nl. Heeft u geen uitnodiging gehad, maar wilt u wel komen? Vermeld dan de RELATIECODE “vorst17dgkweb”

WAT IS VORST

Het evenement dat u niet mag missen op de Dag van de Duurzaamheid: VORST biedt u informatie en inspiratie t.a.v. landschapsverbetering, energiebesparing en het stoken met pelletkachels of biomassaketels. U kunt gebruik maken van de mogelijkheid tot gezamenlijke inkoop van houtpellets en pelletkachels. Tevens zijn er allerlei workshops, demonstraties en masterclasses (o.a. voor koffie, whisky- en bierliefhebbers, maar u kunt ook bijvoorbeeld boogschieten). En natuurlijk volop gelegenheid tot netwerken.

Early bird korting voor STANDHOUDERS


RESERVEER UW STAND VÓÓR 1 SEPTEMBER 2017 EN ONTVANG EEN LEUKE KORTING! Standhouders die vóór 1 september 2017 een standruimte reserveren, krijgen 10% korting op de huur van de standruimte. Standhouders krijgen een ruimte van 3×3 meter. Genoeg ruimte om mooie producten en diensten te laten zien. Buiten bij de ingang is ruimte voor maximaal twee demonstratiekarren (denk bijvoorbeeld aan een aanhanger met daarop enkele brandende pelletkachels), dus wie het eerst komt…

Waar en Wanneer

10 oktober 2017 – zie ook www.vorst.nl

De waardering van groenekolenboer.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 132 reviews.