Spijkvoorde

Inspirerende locatie

 

De boerderij Spijkvoorde is een voormalige burgemeesterswoning in de gemeente Deventer. De boerderij is in 2004 door Roelf en Sjoukje Venema verbouwd tot luxe gastenaccommodatie en biedt plaats aan 18 personen. Sinds 2016 hebben Rienk & Jacquelien Venema het stokje overgenomen. Er zijn meerdere gebouwen op de locatie aanwezig. Het achterhuis heeft zeven kamers en het Melkhuisje twee. Op Spijkvoorde worden zakelijke trainingen gegeven en vinden jaarlijks vele vergaderingen plaats. Families, teams en bedrijven komen hier voor het comfort, de rust en de ruimte die de locatie biedt. Anderen komen er even op adem en genieten van Gastvrij Salland.

De Groene Kolenboer werd gevraagd te adviseren bij de vervanging van de oude gaskachel in de keuken. De geplaatste pelletkachel draagt inmiddels bij aan de geweldige ambiance die de locatie kenmerkt.  

We hebben naast ons woonhuis ook een aantal huisjes in de verhuur en zijn aangestoken door het enthousiaste advies. De gaskachel in de keuken hebben we vervangen door een pelletkachel. Dat bespaart niet alleen veel gas, maar het is ook heerlijk comfortabel. We overwegen ook een grotere biomassaketel om de andere panden ook te verwarmen. We kunnen dan gebruik maken van een gunstige financiering van de Groene Kolenboer.

R. Venema, Deventer

Word lid

Zowel ondernemers als particulieren kunnen lid worden en de coöperatie actief ondersteunen.

Contact ons!

Albertus van Leusenweg 14

7425 CE DEVENTER

Tel. 085 – 48 90 739

[email protected]

De waardering van groenekolenboer.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 81 reviews.