Groendiensten en groenadvies

Dé onderhoudsspecialisten

De Groene Kolenboer biedt u dé specialisten op het gebied van groendiensten. Onze professionele medewerkers onderhouden tuinen, openbare groenvoorzieningen, bos- en landschapselementen en bedrijfsterreinen. De ene keer ondersteunen we een gemeente die een park wil laten onderhouden, de andere keer een landbouwer die voor korte tijd extra handen nodig heeft of specialistisch werk wil laten uitvoeren. Wilt u uw groendiensten ook door professionals laten uitvoeren? Neem dan contact op met De Groene Kolenboer.

Groenadvies

Wilt u een landschap herinrichten, versterken of een andere functie geven. Onze leden helpen u graag.Dat begint al met de planning achter het bureau. Bij veel ontwikkelingen in het buitengebied is een beheer-, landschaps- of inrichtingsplan gewenst. Een goede ruimtelijke en landschappelijke inpassing is erg belangrijk. Onze leden zijn gewend dergelijke plannen op te stellen en leggen de contacten met betrokken partijen zoals de gemeente en de provincie.

Beheersplan

Het beheer van zowel het landschap als van (nieuwe) natuur is van groot belang voor het behoud ervan. Om bestaande en nieuwe elementen in het landschap en de natuur op de juiste manier te kunnen beheren is vaak een beheerplan gewenst.Wij kunnen in overleg met u voor de door u aangegeven elementen een passend beheerplan maken, waarbij ook de kosten in beeld gebracht kunnen worden. Indien gewenst kunnen wij tevens zorg dragen voor het uitvoeren van de beheersmaatregelen.

Neem contact met ons op!

Albertus van Leusenweg 14

7425 CE DEVENTER

Tel. 085 – 48 90 739

[email protected]

De waardering van groenekolenboer.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 113 reviews.