Het nieuws dat de gasprijzen stijgen zal u niet ontgaan zijn. Ook van het grondstoffentekort zult u wellicht iets meegekregen hebben. Er wordt momenteel veel naar houten planken en balken gevraagd in binnen- en buitenland. Deze marktontwikkelingen zijn ook merkbaar in de landen om ons heen.

Van de diverse producten die wij leveren blijft het aanbod daardoor teruglopen en de prijzen zijn enorm gestegen.
Wij zijn dan ook genoodzaakt om de prijzen van alle houtpellets (zakgoed, bigbags en bulk) per direct aan te passen.

De levering van onze producten duurt momenteel ook langer dan u van ons gewend bent door de extreme vraag, hiervoor alvast onze excuses.
Wij sluiten ook niet uit dat er in de nabije toekomst verdere prijsstijgingen zullen zijn of dat bepaalde producten gewoonweg niet beschikbaar zullen zijn.

Houdt u daarom onze website in de gaten en BESTEL OP TIJD!

Wij blijven ons best doen om houtzagerijen van grondstoffen te voorzien in de hoop dat daarmee ook meer zaagsel beschikbaar komt en dat daarmee de productie van houtpellets en houtbriketten op gang komt.

 

 

UPDATE: 15 december 2021

Wij hebben vandaag te horen gekregen dat prijzen opnieuw zullen stijgen voor enkele van onze producten. Ons is tevens gemeld dat dit waarschijnlijk niet de laatste keer zal zijn deze winter. Wij blijven ons best doen om onze klanten te bedienen met zo laat mogelijke prijzen. 

De waardering van groenekolenboer.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 96 reviews.