Op 24 en 25 april hebben een aantal geïnteresseerden uit de Cleantech Regio de Hannover Messe 2017 bezocht. De Groene Kolenboer was ook aanwezig. De Hannover Messe is de grootste industriële beurs ter wereld. Je kunt hier alles ontdekken op het gebied van industrie en techniek. We vertrokken maandag 24 april, einde van de dag, met de auto vanuit Deventer. We overnachtten in de buurt van de beurs, zodat we dinsdag 25 april een volle dag de beurs konden bezoeken.

Deelnemers

De volgende mensen hebben deelgenomen:
-Rudy Dries: Rabobank Salland
-Gerard Harmelink: adviseur in pomptechniek & directeur CeraSealsSuzanne Kemps: Frismakers
-Rob Korten: bestuurder MKB Deventer; Bestuurder De Groene Kolenboer
-Hans Kostense: bestuurder De Groene Kolenboer; Directeur Energiekracht
-Sander Lubberhuizen: Circulaire Economie, gemeente Apeldoorn
-Norbert Mulder: projectmanager gemeente Deventer
-Rene van der Weerd: Energiefabriek Apeldoorn

Genoeg te zien

We hebben nieuwe bouwtechnieken gezien, gebaseerd op reststromen uit de houtindustrie. Ook nieuwe energietechnieken, zoals houtvergassing, trokken onze aandacht. Vertegenwoordigers uit het bankwezen, overheid en bedrijfsleven hebben met veel belangstelling kennis genomen van onze propositie. Ondertussen werd in Nederland verder gewerkt aan onze financieringsmodellen. Binnenkort meer daarover.

Waar en Wanneer

24 en 25 april 2017
De waardering van groenekolenboer.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 96 reviews.