Peppelhout, een mooi initiatief!

Genoten van ons filmpje waarin een enorme populier neergehaald wordt? Peppelhout is een coöperatie van (particuliere) populiereneigenaren die in nauwe samenwerking met de keten houtproducten laten maken. De boomeigenaren werken samen met meubelmakers, ontwerpers, timmerfabrieken, werkplaatsen en andere ondernemers uit de creatieve sector. Via een eigen webshop worden de Peppelhout-producten vanaf 2017 verkocht.
De coöperatie in Brabant is een campagne gestart om de economische kansen van populierenhout onder de aandacht te brengen. Via zijn website vraagt de coöperatie bezoekers te stemmen op hun favoriete product van populierenhout. Een mooi initiatief waarvan wij bij de Groene Kolenboer hopen dat er nog velen zullen volgen. En van het hout dat niet geschikt is voor dit soort producten maken we duurzame energie voor de regio. Niets gaat verloren!

Meer Informatie

De waardering van groenekolenboer.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 113 reviews.