Subsidie verleend

De provincie Overijssel heeft Cooperatie De Groene Kolenboer U.A. subsidie verleend voor de oprichting van de coöperatie, realisatie van de eerste projecten en verdere opbouw van de organisatie.

Ondersteuning

De coöperatie zal gedurende de komende jaren regelmatig ondersteund worden door de provincie en IM@Overijssel. De Cooperatie brengt gebruikers van biomassapellets en pelletkachels samen in één organisatie met landschapsbeheerders.

Eerlijke prijzen

Door het samenwerken binnen de productieketen wil de coöperatie o.a. eerlijke prijzen voor biomassa creëren, zorgen dat regionale biomassa binnen de regio wordt ingezet voor duurzame energieproductie en de (economische) kwaliteit van het landschap verbeteren.

Initiatiefnemers

De coöperatie is een initiatief van Rob Korten en Hans Kostense. Zij zetten zich in om van de cooperatie een toekomstbestendige organisatie te maken.

Meer informatie

De subsidie voor Lokale Energie Initiatieven is een populaire regeling in de provincie Overijssel. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met www.overijssel.nl of met www.imoverijssel.nl

De waardering van groenekolenboer.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 96 reviews.