Groene Kabouter

Het verheugt ons om u mede te delen dat wij zijn genomineerd voor de GROENE KABOUTER 2016!

Blijk van waardering

De Groene Kabouter is een blijk van waardering voor de inzet van mensen en organisaties die de wereld aangenamer, beter en leuker voor anderen willen maken. De Groene Kabouter wordt toegekend door IM@Overijssel. IM@Overijssel (initiatievenmakelaardij in Overijssel) helpt duurzame initiatieven verder. Zij doen dit door kennis te delen, te adviseren en initiatieven aan elkaar te verbinden. Met de Groene Kabouter wordt een initiatief in het zonnetje gezet. De winnaar krijgt – naast eeuwige roem – namens IM@Overijssel een excursie aangeboden om inspiratie op te doen.

 

Energy Pitch

De uitreiking van de Groene Kabouter is tijdens het Symposium Energy Pitch op 1 december 2016 in het Kulturhus in Borne (Marktplaats 23). Meer informatie over de Energypitch vindt u hier. UW AANWEZIGHEID WORDT OP PRIJS GESTELD! Tijdens de maaltijd aan het begin van de avond krijgen wij de kans ons initiatief kort toe te lichten door enkele vragen te beantwoorden. De bezoekers van de Energypitch stemmen gedurende de avond op hun favoriete initiatief. Het oordeel van het publiek en het oordeel van de jury bepalen wie de winnaar is van de Groene Kabouter 2016. OM TE STEMMEN ZULT U DUS ALS BEZOEKER UW STEM KUNNEN UITBRENGEN: meld u aan via het mailadres [email protected].

Dank voor u steun! … en mocht u niet aanwezig kunnen zijn: fingers crossed!

Initiatiefnemers

IM@Overijssel (initiatievenmakelaardij in Overijssel) helpt duurzame initiatieven verder. Zij doen dit door kennis te delen, te adviseren en initiatieven aan elkaar te verbinden.

Meer weten over IM@overijssel?

Initiatievenmakelaardij in Overijssel biedt u allerlei informatie op www.imoverijssel.nl. Wilt u zelf gebruik maken van hun diensten, dan kunt u zich via die website ook aanmelden.

De waardering van groenekolenboer.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 81 reviews.